A cappella songs

Ben je op zoek naar nieuwe a cappella songs voor jouw koor? Bij ChorusOnline vind je een groot aanbod met de beste arrangementen van de meest populaire artiesten ter wereld. De arrangementen zijn samengesteld na toestemming van de rechthebbende partijen en zijn daarmee 100% legaal!

A cappella songs van ChorusOnline

Met meer dan 600 verschillende a cappella arrangementen is de keuze enorm. Door onze tevreden klanten worden onze arrangementen gewaardeerd met gemiddeld een 9,4. De voordelen van a cappella songs van ChorusOnline:

 • Als je een of meerdere arrangementen bij ChorusOnline aanschaft, kun je er van op aan dat deze 100% legaal zijn. Wij hebben heldere afspraken gemaakt over het arrangeren en het verkopen van arrangementen met de rechthebbende partijen.

 • Onze prijzen worden door onze klanten als zeer voordelig gezien

 • Dankzij onze professionele arrangeurs is de kwaliteit van onze PDF-mp3-pakketten geheel gewaarborgd.

 • Het speciaal ontwikkelde systeem maakt het mogelijk om met één druk op de knop een arrangement te kiezen. Vervolgens betaal je op veilige wijze en download je het bestand binnen enkele minuten. Zo kun je direct aan de slag!

 • Wil je een bestaand arrangement op maat gemaakt hebben? Dat is geen enkel probleem. We passen alle a cappella arrangementen uit onze catalogus, tegen ons uurtarief speciaal aan naar de situatie van jouw koor!

A cappella songs

A cappella is een veelgebruikte term in de muziek voor het zingen zonder instrumentale begeleiding. Het woord ‘a cappella’ komt uit het Italiaans en betekent zoiets als van de kapel of op de manier van de kapel. Hoewel het van oorsprong een Italiaanse term is, wordt het over de hele wereld op verschillende manier geschreven. Zo zijn a cappella songs ook te vinden onder:

 • a capella songs

 • acappella songs

 • acapella songs

Op welke manier je de term ook schrijft, het gaat erom dat we dezelfde soort muziek bedoelen. Het gaat om songs waarbij een koor geen instrumentale begeleiding (nodig) heeft om een muziekstuk ten gehore te brengen.

Bij a cappella songs worden dus geen instrumenten gebruikt voor de begeleiding. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je beperkt bent in het repertoire dat je wilt kiezen. Sterker nog, een a cappella groep kan echt alle kanten op! Pop? Jazz? Rock? R&B? Of christelijk? ChorusOnline heeft ze in alle varianten verkrijgbaar!

A cappella songs voor iedereen

ChorusOnline heeft een database van meer dan 1900 arrangementen. We hebben arrangementen beschikbaar voor verschillende bezettingen, van verschillende stijlen en moeilijkheid. Wil je een arrangement in een andere taal dan Nederlands of Engels? Ook dat is geen enkel probleem.

Ons aanbod a cappella songs hebben we onderverdeeld in:

 • A cappella songs voor gemengde koren

 • A cappella songs voor dames koren

 • A cappella songs voor heren koren

Bekijk ons aanbod en filter naar hartenlust.

Meer informatie over ons aanbod?

Heb je vragen of wil je meer weten over het aanbod a cappella songs van ChorusOnline? Neem dan contact met ons of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.