Bladmuziek voor koren en acappella

Welke samenstelling of muzikale voorkeur jouw koor of acappella groep ook heeft, bij ChorusOnline heb je de keuze uit een groot assortiment bladmuziek. Ontdek de ruim 2000 verschillende koorarrangementen, gearrangeerd door onze professionele arrangeurs. De bladmuziek en geluidsfragmenten van iedere stempgroep ontvang je direct in je mail en kun je indien gewenst zelf printen of doorsturen naar al jouw koorleden.

  • 100% legale bladmuziek
  • Meer dan 2000 koorarrangementen
  • Digitale bladmuziek direct in je mail
  • Klantbeoordeling 9.6 / 10

Wij werken 100% legaal

Wij verkopen alleen legale koorarrangementen: dat zijn arrangementen die tot stand gekomen met toestemming van de de artiest.

We hebben heldere afspraken over het arrangeren en de verkoop van bladmuziek met de grootste 'copyright holders ' wereldwijd. Daarnaast zijn wij officieel koorpartner van Hal Leonard. Bij de aanschaf van een koorarrangement via ChorusOnline weet je zeker dat de artiest én het team van ChorusOnline een eerlijke vergoeding ontvangt.

VocalTracks

VocalTracks zijn professioneel ingezongen oefenbestanden die je koorleden helpen met het instuderen van de muziek. Het instuderen van nieuw repertoire gaat hierdoor beter en sneller. Als een titel voorzien is van een VocalTracks pakket kan dit in de winkelwagen toegevoegd worden aan het standaard PDF + MP3 pakket. Titels met VocalTracks zijn te herkennen aan de oranje sticker.

Het ChorusOnline team

Het ChorusOnline Team bestaat uit professionele koor/acappella arrangeurs, orkestbandmakers, VocalTrack zangers/producers editors, administratie en helpdesk. De drijvende kracht en oprichter van ChorusOnline is Frank de Vreeze.

Foto: Frank tijdens een Sing along project met de band K’s Choice