Acappella arrangementen

Is jouw acappella groep op zoek naar nieuwe muziek? Breid je repertoire dan uit met de beste arrangementen van 's werelds meest populaire artiesten. Bij ChorusOnline vind je een breed aanbod acappella arrangementen die allemaal tot stand zijn gekomen met toestemming van de rechthebbende partijen. Door onze tevreden klanten worden onze acappella arrangementen beoordeeld met gemiddeld een 9,4.

Bekijk direct onze arrangementen

Ons aanbod acappella arrangementen

Onze arrangeurs werken hard om iedere week nieuwe acappella arrangementen toe te voegen aan ons toch al grote aanbod van bijna tweeduizend arrangementen. Op dit moment zijn Rag'n'Bone Man - Human, Ed Sheeran - Shape of You en Adele - Make You Feel My Love onze bestverkochte acappella arrangementen. Maar ook Toto - Africa en Leonard Cohen - Hallelujah vinden gretig aftrek in onze webshop.

Een complete service

Vanaf €40,- ontvang je alle bestanden die je nodig hebt, zoals oefenmp3's en pdf-bestanden. Je kunt van elk arrangement alvast een fragment beluisteren op onze website of een deel van de bladmuziek inzien. Nadat je de acappella arrangementen betaald hebt, sturen wij direct de bestanden naar je e-mailadres toe. Daarna kun je met jouw acappellagroep direct aan de slag met het arrangement.

De voordelen van ChorusOnline:

  • Wij verkopen alleen legale arrangementen en hebben heldere afspraken over het arrangeren en verkopen van arrangementen. Wel zo eerlijk voor de artiest!

  • Dankzij onze professionele arrangeurs is de kwaliteit van onze PDF-mp3-pakketten geheel gewaarborgd.

  • Het speciaal ontwikkelde systeem maakt het mogelijk om met één druk op de klik een arrangement te kiezen. Vervolgens betaal je op veilige wijze en download je het bestand binnen enkele minuten. Zo kun je direct aan de slag!

  • De prijzen bij ChorusOnline zijn zeer voordelig.

  • Arrangementen uit de catalogus passen we, tegen ons uurtarief, graag aan naar de situatie van jouw koor. Denk bijvoorbeeld aan een extra sopraanpartij, een mannenstem minder of extra blazers.

Acappella arrangementen
van A tot Z

Ben je op zoek naar nieuwe acappella arrangementen voor jouw koor? Wij bieden je de beste arrangementen van topartiesten. Je kunt terecht in ons complete aanbod met zowel recente hits als echte klassiekers. Wil je weten welke acappella arrrangementen wij allemaal aanbieden? Bekijk dan onze lijst met arrangementen.

Zelf ideeën?

Is er een nummer dat je graag wilt uitvoeren met je acappella groep, maar kun je het niet vinden in onze catalogus? Neem dan contact op met ChorusOnline. We voegen namelijk graag - mits we de rechten kunnen verkrijgen en er voldoende belangstelling is - nieuwe nummers toe aan ons assortiment acappella arrangementen.