Bladmuziek

Zit jij in een koor? Dan is bladmuziek onmisbaar. Om als koor zo goed mogelijk te werk te gaan is het werken met bladmuziek de juiste oplossing. ChorusOnline heeft een groot assortiment aan speciale arrangementen voor koren. Bekijk ons assortiment en bestel direct jouw bladmuziek!

Bladmuziek Acappella groep

Zo bieden wij een groot aantal soorten bladmuziek voor acappella groepen aan. Of je acappella groep uit alleen mannen of alleen uit vrouwen bestaat, maakt bij ChorusOnline niets uit. Wij bieden namelijk bladmuziek voor beide acappella groepen aan. En dat geldt uiteraard ook voor gemengde groepen. Daarnaast maakt het geen verschil of je alleen zingt of dat je zelf ook de instrumenten bespeelt. Je vindt bij ons allerlei soorten bladmuziek voor jouw acappella groep of koor-combo!

Bladmuziek voor koren

Naast bladmuziek voor accappella groepen bieden wij ook bladmuziek voor koren aan. Zit jij in een rockkoor, popkoor, jazzkoor, schoolkoor, dameskoor, mannenkoor of gemengd koor? Ook voor deze koren hebben wij bladmuziek! Bekijk ons volledige aanbod bladmuziek en kies de bladmuziek die het beste bij jouw koor past!

Bladmuziek in verschillende thema's

Ieder koor heeft een eigen voorkeur op het gebied van thema's en stijl van arrangementen. Ook speelt de tijd van het jaar op dit gebied een grote rol. Zo hebben koren in december bijvoorbeeld behoefte aan arrangementen in kerststijl. Bij ChorusOnline bieden we diverse stijlen aan, zodat er altijd een arrangement is dat past bij hetgeen jouw koor wil overbrengen op het publiek. Van rock tot disco en van latin tot medleys.

Wanneer je gewend bent om nummers uit een bepaald thema te kiezen, biedt het juist wat uitdaging om eens te kijken welke mogelijkheden de andere thema's bieden. Wellicht biedt het bijvoorbeeld nieuwe kansen om eens een kijkje te nemen in ons assortiment aan musical arrangementen. De mogelijkheden zijn eindeloos en precies dat maakt muziek maken zo ontzettend leuk en afwisselend! Breid jouw repertoire dus uit met arrangementen uit verschillende thema's.

Bladmuziek online downloaden: de 4 voordelen

  1. Kies je een arrangement met bladmuziek uit, dan ontvang je een PDF-mp3-pakket. Deze zijn altijd samengesteld door professionele arrangeurs van ChorusOnline. Zelfs de orkestbanden worden door onze studio’s gemaakt. Ons team heeft een passie voor bladmuziek; en dat merk je!

  2. Vanavond al een nieuw stuk nodig? Binnen enkele minuten heb je het in handen! Kies een arrangement uit, betaal direct veilig online en download de bestanden vanuit je mailbox.

  3. Wanneer je kiest voor bladmuziek van ChorusOnline, ben je altijd verzekerd van een legaal arrangement voor jouw koor. Dit houdt in dat de rechthebbende partij, de artiest, toestemming heeft gegeven voor de totstandkoming van dit arrangement. Zoals het hoort!

  4. Uiteraard is bladmuziek bij meerdere partijen te downloaden, maar een uitgebreid PDF-mp3 pakket als deze krijg je nergens goedkoper. ChorusOnline staat bekend om de zeer uitgebreide arrangementen van hoge kwaliteit!

Bladmuziek op allerlei niveaus

Het bladmuziek assortiment van ChorusOnline heeft naast een grote diversiteit aan thema's ook een grote verscheidenheid aan niveaus. We bieden voor ieder koor het gewenste niveau aan bladmuziek. Maar de niveaus bieden je ook de kans om je koorleden eens goed uit te dagen! Hebben jullie vaak arrangementen van niveau gemiddeld, zoals Danny Vera - Rollercoaster dan kun je je koorleden uitdagen door een niveau hoger te gaan en bladmuziek van het niveau redelijk-moeilijk aan te schaffen.

Bekijk het aanbod bladmuziek met ruim 1800 arrangementen en filter naar hartenlust en kies de arrangementen die het beste bij jou koor passen!

Bladmuziek aanschaffen

Het uitgebreide assortiment van ChorusOnline is op basis van allerlei verschillende variabelen te filteren. Heb je eenmaal je keuze voor een song gemaakt dan kies je op de betreffende pagina de bezetting van jouw koor. Ook kun je op deze pagina nog veel meer details over het gekozen liedje vinden zoals de moeilijkheidsgraad, de stemverdeling en de songtekst. Je kunt er ook zien welke bladmuziek bestanden beschikbaar zijn. Het daadwerkelijk bestelllen van het PDF/MP3 pakket is erg eenvoudig en de aanschaf van de bladmuziek is dan ook een fluitje van een cent. Nadat we de betaling hebben ontvangen, krijg je de bestelling binnen een paar minuten in je mailbox en kun je met jouw koor aan de slag!

Ben je op zoek naar bladmuziek, maar staat jouw liedje er niet bij? Laat het ons weten! Wij vullen namelijk ons repertoire continu bij. Meer weten? Neem contact op met ChorusOnline!

Bekijk de arrangementen