Bladmuziek voor koren

Ben je lid van een koor en op zoek naar bladmuziek? Wij hebben het grootste assortiment arrangementen om in te studeren met jouw koor. ChorusOnline biedt bladmuziek van meer dan 1.850 nummers, van pop tot rock en van disco en gospel en latin. Met ons grootse aanbod aan arrangementen bieden we een uniek concept in Nederland.

Bladmuziek voor ieder koor

De arrangementen die wij aanbieden zijn voor ieder koor aan te leren. We hebben al onze arrangementen netjes gecategoriseerd. Zo vind je speciaal voor popkoren de bladmuziek van veel nummers. Maar ook voor rockkoren, musicalkoren of soulkoren hebben we een ruim assortiment aan bladmuziek. Je kunt jouw koorleden natuurlijk ook uitdagen door juist eens een arrangement én bladmuziek van een andere stijl te kiezen. Een popkoor dat tijdens een optreden een soulnummer ten gehore brengt; ga jij die uitdaging aan?

Bladmuziek voor verschillende koorbezettingen

In het uitgebreide assortiment aan arrangementen is er voor iedere koorbezetting bladmuziek te vinden. Maak je deel uit van een dameskoor? Maak dan een keuze uit de meer dan 300 arrangementen en kies de stijl die het beste bij jouw koor past. Zo kies je bijvoorbeeld voor bladmuziek van Bohemian Rhapsody van Queen of Dreamer van Supertramp. Voor de acappella koren kun je kiezen uit een ruim aanbod van meer dan 200 arrangementen; waaronder een aantal VocalTracks. Met VocalTracks heb je de beschikking over professioneel ingezongen oefenbestanden waarmee je dus je koorleden ook individueel kunt laten repeteren aan een bepaald arrangement.

Hoe bestel je bladmuziek voor jouw koor

We hebben onze arrangementen gecategoriseerd op bezetting, stijl, niveau, taal en tempo. Op deze manier kun je de perfecte arrangementen voor jouw koor uitkiezen. Ieder arrangement hebben we ingedeeld op niveau op een schaal van I tot V. Ook hebben we bij ieder arrangement de juiste stemverdeling (SATB, SSAATB, etc) geplaatst. Doordat we bij ieder nummer ook de songtekst hebben geplaatst, zul je altijd de juiste teksten zingen! ‘Mama appelsapjes’ komen niet meer voor! Ieder arrangement bevat een aantal MP3 oefenbestanden per stemgroep én een professionele orkestband (tevens in MP3 formaat). Daarnaast leveren we de bladmuziek voor de losse partijen (bijvoorbeeld voor de drums of de piano) in PDF aan.

De kosten voor een pakket zijn afhankelijk voor de grootte van het koor. Zo verschilt de prijs van het PDF + MIDI-mp3 pakket voor een koor van 0-20 personen ten opzichte van een koor met een ledenaantal tussen 81 en 90 leden. Het daadwerkelijk bestellen van het arrangement voor jouw koor, inclusief bladmuziek, is erg eenvoudig en kan gewoon via iDeal of creditcard betaald worden. Nadat we je betaling hebben ontvangen, sturen we het arrangement inclusief de bladmuziek en MP3-bestanden direct naar het opgegeven e-mailadres toe.

Waarom bladmuziek voor jouw koor van ChorusOnline?

In de eerste plaats bieden wij alleen legale arrangementen aan. De arrangementen uit ons assortiment zijn allemaal tot stand gekomen met toestemming van de rechthebbende partij (in veel gevallen is dat de artiest zelf). We hebben een team met professionele arrangeurs die alle arrangementen met de grootst mogelijke zorg samenstellen. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de PDF-documenten (met onder andere de bladmuziek) én de MP3-bestanden waarborgen. Met ruim 1.850 arrangementen kan het niet anders dan dat er altijd arrangementen bij zitten voor jouw koor.

We hebben een grote diversiteit aan bladmuziek beschikbaar voor ieder koor, ongeacht de samenstelling, de stijl of het niveau van het koor. De arrangementen die je wilt bestellen, zijn te horen op onze website en de bladmuziek is in te zien.

Wil je een arrangement aanschaffen en heb je deze dezelfde dag nog nodig omdat jouw koor vanavond nog een repetitie heeft? Geen enkel probleem. Na betaling ontvang je het PDF & MP3 pakket binnen 5 minuten in je mailbox en kun je dus diezelfde avond nog aan de slag. Hoe fijn is dat?! Bij ChorusOnline willen we graag flexibel zijn. Wil je graag een arrangement uit ons assortiment aanpassen? Of heeft jouw koor een uitbreiding nodig op de bladmuziek? We helpen je graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Hoewel ChorusOnline graag flexibel wil zijn, behoort maatwerk helaas niet tot onze dienstverlening. We hebben daar een heldere verklaring voor: het maken van een goed arrangement is een kostbare klus. Afhankelijk van bezetting van het koor en moeilijkheidsgraad van het arrangement kan het samenstellen van een arrangement tot wel 30 uur duren! We hebben gemerkt dat niet ieder koor deze investering wil of kan doen. Ben je toch benieuwd wat ChorusOnline zou kunnen betekenen bij het samenstellen van een arrangement én bladmuziek voor jouw koor van jullie favoriete lied en staat deze (nog) niet tussen het assortiment? Neem dan contact met ons op.

Vragen over bladmuziek voor jouw koor?

Heb je een vraag over bladmuziek voor jouw koor of wil je meer informatie over het aanbod bladmuziek voor jouw koor? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Dit kan via een e-mail naar info@chorusonline.com via ons contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via 06 4157 7756