Bladmuziek Popkoor

Ben jij lid van een popkoor dat graag nieuwe arrangementen zingt? Wij bieden bladmuziek van honderden popnummers aan. We hebben nieuwe artiesten, zoals Rag'n'Bone Man, Shawn Mendes, Dotan en Kensington, maar ook gevestigde namen als Beyoncé, Adele, Queen en Michael Jackson. Dus wanneer je op zoek bent naar bladmuziek voor jouw popkoor, dan heeft ChorusOnline gegarandeerd wat je zoekt.

Veel arrangementen voor popkoren

De arrangementen die wij aanbieden zijn speciaal afgestemd op popkoren. De nummers zijn swingend, uptempo en vrolijk, maar uiteraard ontbreken mooie ballads en Nederlandstalige hits ook niet. Het repertoire van ChorusOnline is dan ook aantrekkelijk voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van de onderstaande nummers:

Popmuziek voor jong en oud

Wanneer je als popkoor op zoek bent naar nieuwe bladmuziek, biedt ChorusOnline een groot aantal arrangementen aan om te zingen. Je vindt bij ons talloze hits van verschillende artiesten, zoals Ilse DeLange, Adele, Mika, Train en The Baseballs. Sommige nummers bieden uitdaging, andere liedjes zijn voor ieder popkoor eenvoudig ten gehore te brengen. Bekijk snel de verschillende arrangementen die wij aanbieden en die speciaal zijn afgestemd op popkoren. In onze selectie hebben wij uiteraard ook rekening gehouden met aantrekkelijke popmuziek voor jong en oud.

Bestel bladmuziek voor jouw popkoor

Bekijk gerust al onze arrangementen en ontdek of er iets bij zit voor jouw popkoor. Bestellen van het gewenste arrangement is erg eenvoudig. Nadat we je betaling hebben ontvangen, sturen we het arrangement inclusief de bladmuziek en MP3-bestanden direct naar je e-mailadres toe.

De voordelen van ChorusOnline

  • De zekerheid van een legaal arrangement dat tot stand is gekomen met toestemming van de rechthebbende partij (de artiest).

  • Hoge kwaliteit van onze PDF-mp3-pakketten dankzij ons team van professionele arrangeurs en door het feit dat de orkestbanden door onze studio’s worden gemaakt.

  • Kies, betaal veilig online en download binnen slechts enkele minuten op een betrouwbare manier.

Wil je meer weten over ChorusOnline of wil je iets vragen over de bladmuziek voor jouw popkoor? Stel ons gerust je vraag of neem een kijkje bij onze arrangementen in verschillende muziekstijlen.

Neem contact op