Filmmuziek bladmuziek

Dompel het publiek dat jouw koor komt bekijken en beluisteren onder in intrigerende filmmuziek. Zo neem je ze als het ware mee naar de bioscoop. ChorusOnline biedt een groot en breed assortiment van filmmuziek bladmuziek voor jouw koor. Dit assortiment gaat van de bekendste Hollywoodproducties tot aan filmmuziek van wat onbekendere films die ergens anders geproduceerd zijn. Hieronder tref je een greep uit het assortiment aan en zal je op weg geholpen worden naar het bestellen van filmmuziek bladmuziek.

Welke filmmuziek bladmuziek is verkrijgbaar?

ChorusOnline heeft in diverse genres en voor verschillende films bladmuziek. Even een greep uit ons assortiment:

  • Grease: Van de film Grease, die gaat over de high-school liefde tussen Sandy (Olivia Newton-John) en Danny (John Travolta), heeft ChorusOnline een heerlijk herkenbare Medley weten te maken. Ga met jouw koor terug naar de jaren 1950, de tijd waarin dit liefdesverhaal zich afspeelt.

  • Mamma Mia: ABBA's single Mamma Mia kwam in 1975 uit en veroverde gelijk de hitlijsten. In zowel een musical als in een film wordt de single Mamma Mia gezongen. De musical en de film heten ook Mamma Mia.

  • Skyfall: Filmmuziek van Adele uit de gelijknamige James Bond. Agent 007 gaat in deze 23ste film terug naar zijn geboortehuis en landgoed in Schotland. Daar neemt hij het op tegen Raoul Silva, een voormalig MI6-agent die wraak koestert tegen M.

  • Minions: Pharrell Williams zong Happy voor de tekenfilm Minions. Deze filmmuziek heeft een gemiddeld niveau.

  • Toy Story: Ook uit de tekenfilm Toy Story hebben we filmmuziek in ons assortiment. Het gaat hierbij om de muziek van Randy Newman, die in 1995 het nummer 'You've got a friend in me' uitbracht.

  • Tarzan: Phil Collins schreef het nummer You'll be in my heart voor de tekenfilm Tarzan. Dit nummer kun je met ieder koor ten gehore brengen, omdat het niveau als redelijk eenvoudig wordt beschouwd.

  • Beauty and the Beast: Ariane Grande & John Legend zingen de filmmuziek van Disney's Beauty and the Beast. Deze tekenfilm gaat over Belle. Ze is een jonge vrouw, die door een beest gevangen wordt gehouden in zijn kasteel. Het beest blijkt een vervloekte prins te zijn, die de vloek alleen maar kan verbreken, als hij de ware liefde vindt.

Bestel filmmuziek bladmuziek

Bekijk gerust al onze arrangementen en ontdek of er filmmuziek bij zit voor jouw koor. Bestellen van het gewenste arrangement is erg eenvoudig. Nadat we je betaling hebben ontvangen, sturen we het arrangement inclusief de bladmuziek en MP3-bestanden direct naar je e-mailadres toe.