Goede koorsongs:
onze top 10!

Wat zijn de beste koorsongs? ChorusOnline presenteert een goed koorarrangement voor je koor. Van Adele's 'Rolling in the Deep' tot Justin Bieber's 'Love Yourself'.

1. Adele-Rolling in the deep

Fans over de hele wereld werden gek toen Adele haar geweldige nummer Rolling in the Deep uitbracht. Als je er voor het eerst naar luistert, zing je er waarschijnlijk al mee mee. Rolling in the Deep is een makkelijk te zingen popsong. Je voelt de pijn die Adele voelde toen ze met haar gebroken hart probeerde om te gaan.

2. Ed Sheeran-Shape Of You

Wie is de populairste zanger op dit moment? Waarschijnlijk Ed Sheeran. Hij treedt op in de grootste stadions ter wereld en mensen schreeuwen harder dan je ooit gehoord hebt als Ed het podium betreedt. Shape Of You is een van zijn bekendste nummers. Zingt je koor dit lied mee?

3. Bette Midler - The Rose

Op zoek naar een prachtige ballade om je repertoire te verrijken? Bette Midlers The Rose is een van onze favorieten. Het nummer werd uitgebracht in 1980 en piekte in verschillende hitlijsten. Midler verkocht meer dan 500.000 singles in de Verenigde Staten en won een Grammy voor deze instant klassieker.

4. OneRepublic-Counting Stars

Leadzangeres Ryan Tedder en zijn band brachten het nummer Counting Stars uit, dat een van de grootste hits van de band werd. Bij ChorusOnline is dit een van onze best verkochte arrangementen. Frank de Vreeze heeft het geweldig gedaan om van deze hit een arrangement te maken.

5. ABBA-Waterloo

Een geweldig popsong van ABBA, waarin een grens wordt getrokken tussen de nederlaag van Napoleon bij Waterloo en het einde van een relatie. Waterloo is waarschijnlijk het beste Eurovisielied ooit. Een mooi uptempo arrangement van Carol Canning.

6. Rag'n'Bone Man-Human

De Britse singer-songwriter Rag'n'Bone Man staat bekend om zijn songs, Human, Skin en Lay My Body Down. Rory Graham (zijn echte naam) groeide op met luisteren naar vroege blues en soul en leerde zichzelf zingen. Hij ontwikkelde zijn liefde voor muziek nog verder en is nu een van de meest geliefde artiesten van dit moment.

7. Justin Bieber-Love Yourself

Toen Bieber zijn nieuwe album Purpose uitbracht, werd hij gepromoveerd van tieneridool tot internationale popster. Love Yourself, What Do You Mean en Sorry zijn geweldige pop/R & B songs. Waarom voer je een van zijn nummers niet uit? Het zou een geweldige aanvulling zijn op het repertoire van je koor.

8. DNCE-Cake By The Ocean

ChorusOnline biedt vele nieuwe arrangementen, zoals DNCE-Cake By The Ocean. DNCE is een Amerikaanse poprockband. Hun eerste single-Cake By The Ocean-#4 in de UK en piekte op #9 in de USA. Het is een funky popsong met een leuke vibe. Aanbevolen!

9. Bruno Mars-Marry You

"I think I'm gonna marry you". Bruno Mars is voor altijd in het hart van veel vrouwen. Marry You is een perfect lied, vooral als je koor op een bruiloft optreedt.

10. Toto-Africa

De laatste aanbeveling is Toto-Africa. Een klassieker uit de jaren tachtig van de softrock van het album Toto IV.

11. 1100 andere goede koormuziek

Maar er is meer! ChorusOnline offert 1100 + wettelijke regelingen op. Wanneer je één van onze koorarrangementen koopt, betalen wij ook de platenmaatschappij en de artiest. Bekijk alle arrangementen!