Koor muziek

Ben je op zoek naar koor muziek voor jouw koor? ChorusOnline heeft een zeer uitgebreid en groot assortiment aan koor muziek. We hebben speciale arrangementen voor koren en arrangementen voor acappella koren. Ga naar onze shop en vind jouw all time favorite en order onze koor muziek direct.

Koor muziek voor ieder koor

ChorusOnline heeft een grote verscheidenheid aan bladmuziek voor koren. Heb je of maak je onderdeel uit van een pop koor, jazz koor, rock koor, gemixed koor, een koor met alleen van vrouwen of juist alleen maar mannen? We hebben voor iedere koorsamenstelling bladmuziek beschikbaar. De koor muziek is verkrijgbaar in PDF vorm, maar ook in MP3 vorm en VocalTracks. De VocalTracks zijn ingezongen door onze professionals.

Koor muziek van ChorusOnline voor iedere bezetting en ieder niveau

Koor muziek in alle stijlen

De tijd dat koren alleen maar liedjes vanuit een christelijke achtergrond ten gehore brachten, ligt allang achter ons. ChorusOnline stelt jouw koor in staat om je favoriete muziek voor een koor uit te laten voeren. Jouw muziekstijl kan daarbij varieren van rock tot aan pop en jazz. ChorusOnline heeft ook koor muziek beschikbaar voor gospel koren en soul koren. Ook voor de Kerstperiode is er ruime keuze uit koor muziek.

Daag jouw koor uit

We hebben al onze arrangementen gecategoriseerd en op basis van moeilijkheid onderverdeeld. Met een beginnend koor is het aan te raden om koor muziek te kiezen dat gelabeld is als eenvoudig of redelijk eenvoudig. Je gaat eigenlijk steeds een stapje verder. Een voorbeeld van een arrangement van een gemiddeld niveau is Clocks van Coldplay. Heb je een koor met veel zangervaring of maak je deel uit van een groot koor met veel ervaren zangers dan daag je jouw koor en jezelf uit met een arrangement uit de categorie 'moeilijk'.

Koor muziek van ChorusOnline

Koor muziek schaf je aan via ChorusOnline omdat:

  • het aanschaffen van een arrangement via onze webshop binnen enkele klikken geregeld is. Je hebt het arrangement binnen 2 minuten in je bezit.

  • wij met vrijwel iedere platenmaatschappij heldere afspraken hebben gemaakt over de koor muziek.

  • wij een team van ervaren, professionele arrangeurs hebben die de arrangementen (PDF's en MP3's) met zorg hebben samengesteld. Kwaliteit staat bij ons voorop!

  • wij arrangementen uit onze catalogus aanpassen naar jouw situatie.

Koor muziek bestellen bij ChorusOnline

Het aanschaffen van koor muziek is vrij simpel. Je bestelt de bladmuziek die je wilt, en na betaling zorgen wij dat de bladmuziek binnen 2 minuten in je mailbox verschijnt. Ben je op zoek naar bladmuziek, maar staat jouw liedje er niet bij? Laat het ons weten! Wij vullen namelijk ons repertoire continu bij. Meer weten? Neem contact op met ChorusOnline!