Koorarrangementen

Zoek je verschillende koorarrangementen die je met je koor kunt instuderen? Op deze website zijn meer dan 1.700 verschillende koorarrangementen te bestellen, al vanaf € 40,-! Daarmee hanteren we een uniek concept binnen de Nederlandse markt.

Voor ieder koor geschikte koorarrangementen

Voor ieder type koor zijn geschikte koorarrangementen te bestellen. De verschillende koorarrangementen binnen onze webshop kun je selecteren op basis van het type koor, de stijl, het niveau, de taal en het tempo.

Koorarrangementen in allerlei stijlen

Ieder koor heeft een eigen voorkeur op het gebied van thema's en stijl van arrangementen. En natuurlijk speelt de tijd van het jaar een grote rol. Zo hebben koren richting het einde van het jaar behoefte aan bladmuziek in kerststijl en in het begin van het jaar wil je graag met je koor luchtig en opwekkende arrangementen instuderen voor de naderende lente/zomer. Bij ChorusOnline bieden we diverse stijlen aan, zodat er altijd een arrangement is dat past bij hetgeen jouw koor wil overbrengen op het publiek. Van rock tot disco en van latin tot medleys.

Wellicht ben je met jouw koor al geruime tijd gewend om nummers uit een bepaald thema te kiezen. Daar zijn jullie goed in en je koorleden voelen zich comfortabel binnen dit thema. Maar misschien is het dan wel een idee om jou en je koorleden uit te dagen om een ander thema eens uit te proberen. De mogelijkheden zijn eindeloos en precies dat maakt muziek maken zo ontzettend leuk en afwisselend! Breid jouw repertoire dus uit met arrangementen uit een van de volgende thema's

SATB, SMATB, SSAATB, SSAA en Chorus-LIGHT, Dameskoor, Mannenkoor, Rockkoor, Popkoor, Jazzkoor, Discokoor, Gospelkoor, Kerstkoor, Latinkoor, Medleykoor, Musicalkoor, Soulkoor, Swingkoor.

Koorarrangementen met MP3 bestanden

Bij elke bestelling van een koorarrangement worden ook alle oefen MP3 bestanden meegeleverd. Zo wordt het instuderen van het stuk gemakkelijker gemaakt en hoor je ook direct hoe het koorarrangement klinkt.

Hoe ontvang ik de koorarrangementen?

Wanneer je een koorarrangement via onze webshop besteld, wordt het koorarrangement direct na de betaling naar je e-mailadres toegestuurd in een PDF bestand. Je kunt het koorarrangement zelf gemakkelijk printen in de gewenste hoeveelheid. Ook ontvang je in de e-mail de MP3 bestanden van het koorarrangement.

Waarom een koorarrangement via ChorusOnline bestellen?

Waarom bestel je je koorarrangementen bij ChorusOnline? De voordelen vind je hieronder op een rij:

  • Bij ChorusOnline vind je het grootste aanbod van koorarrangementen.

  • De koorarrangementen zijn 100% legaal.

  • Je ontvangt de koorarrangementen direct in PDF

  • We hebben een gemiddelde klantbeoordeling van 9.5.

Lenneke Derks:'Op de site zijn behoorlijk wat arrangementen te vinden. Als je muziek bestelt, krijg je een groot pdf bestand, waar je kunt kiezen welke pagina's voor jouw koor geschikt zijn. Zo zijn er alleen de koorstemmen, de koorpartijen met piano of de koorpartijen met een band bij. Zo kun je ook later nog besluiten om een keer met andere begeleiding te zingen. Bij Chorus Online wordt een bestelling meteen afgerond en krijg je per email de pdf en mp3 bestanden direct toegestuurd. Super handig, je kunt meteen aan de slag.'

Vragen over de koorarrangementen van ChorusOnline?

Heb je vragen over het aanbod koorarrangementen of wil je meer weten over een van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@chorusonline.com. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via: 06 - 4157 7756.