Moderne koormuziek

We selecteerden de 30 beste moderne koorsongs. Je kunt elk nummer downloaden op ChorusOnline. Van Adele tot Justin Bieber, van Ellie Goulding tot Coldplay.

Op ChorusOnline vind je meer dan 1000 arrangementen. Voor de beste 30 moderne koorsongs hebben we gekeken naar de grootste hits van de afgelopen jaren. Op onze 'Goede muziek' koor-lijst vind je oudere klassiekers, zoals The Rose, Waterloo en Africa.

Wij wensen je veel plezier met onze moderne koormuziek. Heb je suggesties over moderne arrangementen die we aan onze winkel moeten toevoegen, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zijn altijd op zoek naar muziek waar onze klanten dol op zullen zijn.

Vrouwelijke artiesten

Als je op zoek bent naar moderne koormuziek van zangeressen, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben veel muziek van vrouwelijke artiesten in onze winkel. Hieronder vind je acht voorbeelden, van Anastacia tot Ellie Goulding. We hopen dat je koor zal genieten van deze moderne koormuziek.

 1. Anastacia-I'm Outta Love

 2. Caro Emerald-Quicksand

 3. Lorde-Royals

 4. Brooke Fraser-Something In The Water

 5. Aretha Franklin-Medley

 6. Birdy-Skinny Love

 7. Jessie J-Price Tag

 8. Ellie Goulding-Burn

Mannelijke zangers

Willen jij en je koor graag moderne muziek zingen van mannelijke artiesten? Bij ChorusOnline vind je veel nummers van mannelijke zangers. We hebben muziek van Justin Bieber, maar je kan ook Bruno Mars' nummers zingen of de beste hits van John Legend. We hebben alle moderne koormuziek die je zoekt!

 1. Justin Bieber-Love Yourself

 2. Shawn Mendes-Stitches

 3. Avicii-Waiting For Love

 4. Ed Sheeran-Thinking Out Loud

 5. Hozier-Take Me To The Church

 6. Bruno Mars & Mark Ronson-Uptown Funk

 7. Bruno Mars-Marry You

 8. Dotan-Home

 9. Michael Jackson-Medley

 10. John Legend-All Of Me

 11. George Ezra-Budapest

Pop bands

Er zijn zoveel geweldige popbands dat het moeilijk is om een paar van de beste moderne koormuziek uit popbands te selecteren. We hebben ons best gedaan en een aantal geweldige nummers gevonden. Hopelijk genieten jij en je koor van deze moderne koormuziek.

 1. Black Eyed Peas-I Gotta Feeling

 2. One Direction-Olivia

 3. Maroon 5-This Love

 4. Sheppard-Let Me Down Easy

 5. Sheppard-Geronimo

 6. Fun-Some Nights

Andere genres (dans/rock/folk)

Houd je van moderne koormuziek en houd je van dans, rock en volksmuziek? Zo ja, dan hebben we ook een aantal geweldige songs die je koor kan zingen. Wat dacht je van nummers uit The Weeknd of AVICII? Bij ChorusOnline vind je al deze nummers.

 1. AVICII-Waiting For Love

 2. The Weeknd-Can't Feel My Face

 3. Mr Probz-Nothing Really Matters

 4. The Common Linnets-Calm After The Storm

 5. AVICII-Wake Me Up

Repertoire rockkoor

Ook voor een rockkoor hebben we een repertoire met de beste songs op bladmuziek! Een leuk actief uptempo nummer is Van Velzen-Love Song. Wat ook in ons repertoire staat, is Within Temptation-Stand My Ground. Dit is een echt rocknummer en zeer geschikt voor je rockkoor! Lees meer over bladmuziek voor een rockkoor.

Net als rockkoor passen ook deze nummers in het repertoire:

Jazzkoor repertoire

Er zijn ontzettend veel jazzsongs. Binnen ChorusOnline hebben we ook een uitgebreid repertoire voor jazzkoren! Wat dacht je van Jamie Cullum-Twentysomething. Een nummer vol afwisseling. Of Katie Melua - The Closest Thing To Crazy. Bekijk het volledige repertoire voor jazzkoren!

Andere aanbevelingen voor uw jazzkoor zijn dat ook: