Nederlandse liedjes

Willen jullie als koor uitsluitend in het Nederlands zingen? Zijn jullie fan van Guus Meeuwis, Marco Borsato of Van Dik Hout? Of, is jullie gevraagd voor een optreden uitsluitend Nederlandstalige nummers ten gehore te brengen? In al deze gevallen zitten jullie goed bij ChorusOnline. Onze database bestaat namelijk uit ruim 40 Nederlandstalige nummers. Hiertussen zitten ook twee Nederlandstalige medleys. Ontdek hieronder van welke Nederlandse artiesten arrangementen bij ons te bestellen zijn.

Nederlandse artiesten en onze arrangementen

Ons assortiment muziek van Nederlandse artiesten is zeer divers en van dezelfde artiesten hebben we veelal meerdere nummers in ons assortiment zitten. Dit zijn onze Nederlandstalige arrangementen (selecteer bij taal 'Nederlands' in het menu aan de linkerkant).

De charme van Nederlandse liedjes bij een optreden

Bekende Nederlandse artiesten hebben deze nummers gezongen en veel songteksten zullen u bekend zijn. Dit helpt u als koor de nummers sneller in te studeren. Daarnaast zal het voor uw publiek een vlaag van herkenning zijn. Als het publiek kan meezingen en de melodie van de muziek herkent, geeft dit een ongekende dynamiek en interactie. Ook geeft dit een heerlijk gevoel van samenzijn en zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke muzikale avond.

Meer informatie of vragen over Nederlandse liedjes

Heeft u vragen over de Nederlandse liedjes waar we arrangementen van hebben? Of, wilt u meer informatie? Dat kan, neem in dat geval gerust contact met ons op.