Popkoor arrangementen

Popkoor arrangementen vind je bij ChorusOnline. Met ons grootste aanbod aan arrangementen bieden we een uniek concept in Nederland. Voor ieder popkoor zijn er geschikte arrangementen, omdat de popkoor arrangementen gefilterd kunnen worden op bezetting, niveau, taal of tempo.

Artiesten popkoor arrangementen

Je kunt bij Chorus Online popkoor arrangementen bestellen van verschillende zangers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poparrangementen van de zangers Adele, Amy MacDonald, Anouk, Beyoncé, BLØF, Mika, Nick & Simon en Train. Benieuwd naar ons totale aanbod?

Bekijk onze arrangementen

Popkoor arrangementen voor verschillende koorbezettingen

In het uitgebreide assortiment aan popkoor arrangementen is er voor iedere koorbezetting een divers aanbod. Heb je een gemengd koor of maak je hier deel van uit? Dan kun je kiezen uit popkoor arrangementen van André Hazes jr. tot aan Metallica en Coldplay. Voor gemengde Acappella koren is het aanbod popkoor arrangementen ook zeer divers. Je kiest voor Wonderwall van Oasis of het vrolijke Can't stop the feeling van Justin Timberlake (inclusief VocalTracks pakket). Maar ook een artiest als Lionel Richie met All night long is beschikbaar als een van de popkoor arrangementen voor gemengde Acappella koren.

Speciaal voor een Acappella koren waar alleen mannen of alleen vrouwen deelnemen, heeft ChorusOnline een mooie selectie popkoor arrangementen samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van Thunder van Imagine Dragons of Uprising van Muse? Maar ook Something just like this van The Chainsmokers feat. Coldplay is een van de populaire popkoor arrangementen voor Acappella koren heren/dames.

Het ChorusOnline concept

Popkoor arrangementen bestel je bij ChorusOnline, omdat:

  • Onze arrangementen legaal zijn. De artiesten ontvangen altijd een deel van de opbrengst.

  • Het PDF bestand van het popkoor arrangement wordt door professionals gemaakt.

  • Na de betaling ontvang je direct je popkoor arrangement binnen enkele minuten.

  • Naast het popkoorarrangement ontvang je ook de MP3 bestanden van het arrangement.

Ga de uitdaging aan!

Alle arrangementen van ChorusOnline zijn gecategoriseerd en op basis van moeilijkheid onderverdeeld. Als je deel uit maakt van een beginnend popkoor raden we je aan om popkoor arrangementen te kiezen die onderverdeeld zijn in niveau eenvoudig of redelijk eenvoudig. Van daaruit ga je steeds een stapje verder. Belangrijk advies van ChorusOnline is om het niveau van je koor goed in te schatten. Kies je een popkoor arrangement van een te laag niveau dan wordt het misschien wat saai of te simpel om dit arrangement in te studeren. Het uitgangspunt voor het kiezen van de juiste popkoor arrangementen is om je koor uit te dagen! Kies daarom arrangementen die wellicht net iets boven het koorniveau zijn maar ook weer niet te moeilijk. Daag jouw koor uit!

Vragen over popkoor arrangementen?

Heb je vragen over popkoor arrangementen of wil je meer weten of deze stijl? Of mis een popkoor arrangement? Schroom dan niet en neem gerust even contact met ons op. We doen ons best om je te helpen.