SATB bladmuziek

Ben jij op zoek naar SATB bladmuziek? ChorusOnline biedt de beste bladmuziek voor koren in alle soorten thema's en stijlen. Zoals pop, rock en jazz. Zit jij in een acappella mannenkoor? Of in een gemixt koor? Voor iedere samenstelling hebben we een geweldige selectie aan hedendaagse SATB bladmuziek arrangementen.

SATB koor

ChorusOnline biedt bijna 2.000 arrangementen. Via het filter op de pagina Arrangementen kun je de beste arrangementen voor uw SATB koor selecteren. Enkele van onze populairste artiesten zijn Adele, Michael Jackson, Queen, Ed Sheeran en Avicii.

Wij raden je aan om uptempo, midtempo en downtempo nummers te mixen voor je concert. Als variatie kun je gebruik maken van een zogenaamde 'medley'. In een medley zijn meerdere stukken aan elkaar geregen. Een goed voorbeeld is de Michael Jackson Medley met het beste van Michael Jackson in één pakket, zoals de hits Smooth Criminal, Thriller en Billie Jean.

Heb je een vraag over onze SATB-bladmuziek? Laat het ons weten! Je kunt ook de recensies bekijken voor reacties van onze klanten.

Shop SATB Bladmuziek