Bladmuziek Dameskoor

Op zoek naar bladmuziek voor een dameskoor? ChorusOnline heeft honderden arrangementen voor dameskoren, die gemakkelijk online te downloaden zijn. Bekijk hier ons aanbod met zowel recente muziek als echte klassiekers.

Bekijk de arrangementen

100+ arrangementen

Klik bovenaan op 'Arrangementen / Filter' om te beginnen met de zoektocht naar vrolijke, treurige, downtempo, uptempo of juist thematische koorliederen voor dameskoren. Links in het menu kunt u vervolgens filteren op 'Dames koor'. Daarnaast kunt u filteren op tempo, taal, stijl en moeilijkheidsgraad.

Bladmuziek dameskoor Adele

Eén van de meest populaire artiesten voor vrouwenkoren op dit moment is Adele. ChorusOnline biedt meerdere arrangementen van haar aan voor dameskoren, waaronder Make You Feel My Love, Rolling in the Deep en Set Fire to the Rain. Maar ook van andere artiesten bieden wij speciale arrangementen aan. De arrangementen uit de catalogus passen we tegen ons uurtarief ook graag aan naar jouw situatie. Zo is de bladmuziek perfect afgestemd op jouw dameskoor. Neem contact met ons op middels info@chorusonline.nl of bel naar 0031-(0)6-415 777 56.

Vocal tips voor dameskoren

Zit jij in een koor met voornamelijk dames, maar ook een aantal heren? Dan kan het lastig zijn om de juiste balans te vinden tussen de verschillende stemmen. Veel koren worstelen met dit probleem. Vocal coach Tanja Raich geeft daarom graag vocal tips voor koren die een tekort hebben aan mannen en die graag aan een goede balans willen werken.

De voordelen van ChorusOnline

Kies je de bladmuziek voor je dameskoor uit bij ChorusOnline, dan weet je zeker dat het gaat om een legaal arrangement. Wij hebben namelijk met vrijwel iedere platenmaatschappij heldere afspraken over het arrangeren en verkopen van arrangementen. Dankzij deze keuze én ons team aan professionele arrangeurs, kunt u altijd rekenen op hoge kwaliteit van onze PDF-mp3-pakketten.

Bestel bladmuziek dameskoor

Bij veel arrangementen kun je al veel bladmuziek inzien en zelfs een fragement beluisteren op onze website. Heb jij al een keuze kunnen maken voor een arrangement in ons aanbod? Dan kun je in onze webshop heel gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL, MASTER, VISA of PayPal. Vervolgens versturen we de aanschaf direct naar jouw e-maildres, zodat je er dezelfde dag nog mee aan de slag kunt.

Ga naar de arrangementen