Repertoire koor

ChorusOnline is aanbieder van bladmuziek voor koren. Dit doen wij voor een groot aantal koren. Voor elk soort koor hebben wij een repertoire opgebouwd met geschikte bladmuziek. Op die manier vind je ook voor jouw koor het juiste repertoire! Hieronder staat per koor aangegeven waar het repertoire uit bestaat.

Repertoire gemengd koor

Zing je in een gemengd koor? Dan hebben wij een groot repertoire aan bladmuziek. Wanneer je op zoek bent naar Nederlandstalig bladmuziek is Marco Borsato – Binnen een echte aanrader. Maar ook Michael Jackson – Billie Jean is onderdeel van ons repertoire voor gemengde koren!

Ook onderstaande nummers zijn uitstekend voor een gemengd koor:

Repertoire rockkoor

Ook voor een rockkoor hebben wij een repertoire met de beste liedjes op bladmuziek! Een lekker actief, opzwepend nummer is Van Velzen – Love Song. Wat ook in ons repertoire voorkomt is Within Temptation – Stand My Ground. Dit is een echt rocknummer en erg geschikt voor jouw rockkoor! Lees hier meer over bladmuziek voor een rockkoor.

Als rockkoor passen ook deze nummers in het repertoire:

Repertoire jazzkoor

Jazzsongs zijn er ontzettend veel. Binnen ChorusOnline hebben wij ook een uitgebreid repertoire voor jazzkoren! Wat dacht je van Jamie Cullum – Twentysomething. Een nummer vol afwisseling. Of Katie Melua – The Closest Thing To Crazy. Bekijk het complete repertoire voor jazzkoren!

Andere aanraders voor je jazzkoor zijn:


Repertoire popkoor

Popkoren zijn er tegenwoordig steeds meer. Een groot aantal artiesten maakt popmuziek. Ons repertoire voor popkoren is daarom zeer groot. Van Nick & Simon tot Robbie Williams en van Alain Clark tot Madonna, bladmuziek voor popkoren vind je bij ChorusOnline!

Of breid het repertoire van jouw koor uit met:

Bekijk ons aanbod en misschien zit er iets tussen voor jouw koor. Bestellen gaat heel makkelijk. Na betaling wordt het arrangement (incl. bladmuziek en mp3'tjes) razendsnel via e-mail bij je afgeleverd.